top of page

expressleveringen met jetcar

Met meer dan 30 jaar ervaring in de transportindustrie en gevestigd in Lokeren, is JetCar een gespecialiseerd bedrijf in expresleveringen. Hun toegewijde team staat 24/7 paraat, en ze bieden optimale logistieke oplossingen voor snelle transporten, distributierondes en op maat gemaakte projecten.

 

Een belletje naar JetCar onthult de snelheid van hun dienstverlening, waarbij ze prompt aan je deur staan om een pakket op te halen. JetCar's expertise komt tot uiting in het snel en efficiënt uitvoeren van logistieke taken, wat resulteert in een snelle afhandeling van zendingen. De persoon die je pakket ophaalt, brengt het direct naar de geadresseerde, waardoor verloren pakketjes verleden tijd zijn.

 

JetCar staat garant voor een betrouwbare en snelle levering, waardoor ze een onmisbare partner zijn voor bedrijven die waarde hechten aan efficiënte logistieke oplossingen.

foto van de cto bart schoofs bij jetcar

"Bij CloudCom merken we dat technische problemen snel en doeltreffend worden aangepakt, waardoor vertragingen en downtime worden geminimaliseerd."

bart schoofs
cto, jetcar

foto van jetcar gebouw plus auto

noden en uitdagingen

Na een herstructurering bij hun voormalige IT-partner, ondervond Jetcar dat de ondersteuning niet meer voldeed aan hun behoeften. De noodzaak om snel en adequaat te handelen bij technische problemen, vooral in tijdsgevoelige situaties, werd duidelijk benadrukt. JetCar merkte op dat de eerste lijn support weliswaar behulpzaam was, maar vaak niet over de benodigde diepgaande kennis beschikte om de IT-uitdagingen van Jetcar effectief op te lossen, wat resulteerde in vertragingen en onbevredigende oplossingen. Met een wens om van on-premise naar de cloud over te stappen, stond Jetcar voor de uitdaging om deze digitale transitie op een gestructureerde en effectieve manier te realiseren.

aanpak

en oplossing

CloudCom kwam in beeld nadat Jetcar op zoek ging naar een nieuwe IT-partner die betrouwbaar was en snel kon reageren op tijdsgevoelige problemen. De persoonlijke aanpak en betrokkenheid van CloudCom bleken doorslaggevend in de keuze voor deze nieuwe samenwerkingspartner. De expertise van CloudCom speelde een cruciale rol in het bieden van effectieve oplossingen voor JetCar's IT-problemen. Bovendien heeft CloudCom JetCar geholpen bij de transitie van on-premise naar de cloud door een gestructureerde migratieaanpak te implementeren.

resultaten 

en voordelen

  • gestroomlijnde migratie naar de cloud

  • implementatie van veilige IT-infrastructuur

  • verbeterde operationele efficiëntie

  • solide basis gelegd voor de toekomst van expresleveringen.

  • optimaal gebruik van technologie voor verbeterde bedrijfsprocessen.

  • geavanceerdere operationele aanpak om concurrentiepositie te versterken.

  • succesvolle samenwerking die geholpen heeft hun bedrijfsvoering te verbeteren

bottom of page