top of page
Image by Mathew Schwartz

mogelijkheden cloudcomputing

Heb je je weleens afgevraagd waarom cloud computing een uitstekende oplossing zou kunnen zijn voor jouw organisatie?

 

Ben je actief op zoek naar manieren om kosten te besparen zonder concessies te doen aan flexibiliteit? Wil je effectiever samenwerken met je team, ongeacht hun locatie? Maak je je zorgen over de veiligheid van je bedrijfsgegevens? En wat dacht je van het verminderen van de ecologische impact van je IT-infrastructuur?

 

Cloud computing biedt niet alleen antwoorden op deze vragen, maar gaat verder dan dat, waardoor het een veelomvattende oplossing is die zich richt op diverse aspecten van moderne bedrijfsvoering. Ontdek hoe cloud computing je organisatie kan versterken en verbeteren op meerdere fronten.

verschil tussen private, public en hybrid cloud

Private cloud

Laat jouw organisatie profiteren van een op maat gemaakte infrastructuur, beheerd door onze IT-experts.

Optimale prestaties: De complete hostingconfiguratie is perfect afgestemd op jouw behoeften.

Hoogste niveau van redundantie: Speciale hardware uitsluitend voor jouw gebruik, wat resulteert in het hoogste niveau van beveiliging.

Gemoedsrust: Onze deskundige professionals nemen het volledige beheer voor hun rekening, inclusief zorg voor de beveiliging en meer.

Public cloud

Deel een veilige, performante en schaalbare infrastructuur met anderen.

Geoptimaliseerde prestaties: De volledige hostingconfiguratie is nauwkeurig afgestemd op jouw behoeften. 

Eenvoudig schaalbaar: Extra bronnen en capaciteit zijn eenvoudig en snel beschikbaar, zodat je moeiteloos kunt opschalen op basis van jouw groei.

Flexibel beheer: Kies zelf hoe je de infrastructuur beheert - volledig in eigen beheer of met ondersteuning van onze IT-experten.

Hybrid cloud

Combineer het beste van zowel private als public cloud, inclusief mogelijke on-premise oplossingen.

Keuzevrijheid: Beslis zelf welke data je in de public en private cloud plaatst, waardoor je optimale controle hebt over je gegevens.

Hoogste beveiliging en schaalbaarheid: Wijs bijvoorbeeld gevoelige data toe aan de private cloud en andere data aan de public cloud.

Absolute vrijheid: Integreer diverse cloudservices en providers naar eigen wens en behoefte.

server-racks-computer-network-security-server-room-data-center-d-render-dark-blue-generati

voordelen managed cloud

Professioneel beheer en onderhoud: Ons team van experten neemt de verantwoordelijkheid voor beheer en onderhoud, waardoor jij je kan richten op je kernactiviteiten.

Optimale prestaties en betrouwbaarheid: De cloud wordt geoptimaliseerd voor verbeterde prestaties en betrouwbaarheid, afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf.

Schaalbaarheid en flexibiliteit: Snel aanpassen aan veranderende behoeften door efficiënt op- en afschalen van resources.

Verbeterde beveiliging: Continue monitoring en deskundige beveiligingsmaatregelen zorgen voor een hoog beveiligingsniveau.

Kostenbesparingen en voorspelbaarheid: Optimaliseren van kosten door betalen voor wat je gebruikt, met voorspelbare kostenstructuren voor budgetplanning.

bottom of page