top of page

it-pakket op
maat gemaakt

Veel bedrijven ervaren problemen met standaardoplossingen die niet passen bij hun unieke behoeften. Het gebrek aan flexibiliteit beperkt de efficiëntie en keuzemogelijkheden, waardoor ze niet het maximale uit hun IT-infrastructuur halen.

Deze beperkingen leiden tot ondermaatse service, ontoereikende beveiliging en beperkte beschikbaarheid. Een 'one-size-fits-all'-benadering voldoet niet aan specifieke operationele en beveiligingsbehoeften, en het gebrek aan licentieflexibiliteit voegt extra beperkingen toe.

Bij ons bieden we op maat gemaakte oplossingen. Met drie niveaus voor service en security plus indien nodig een bijkomende wachtdienst, en verschillende Microsoft licentiemogelijkheden, zo creëren we een flexibele IT-oplossing die perfect aansluit bij de unieke behoeften van jouw bedrijf.

Business Meeting

stel je eigen it-pakket samen

service level

Je kan zelf beslissen hoeveel je in eigen handen houdt, of hoeveel je uitgeeft aan ons CloudCom team.

security level

Nood aan goede ondersteuning op vlak van alles die met security te maken heeft? Onze experts helpen je graag verder.

microsoft licentie

Microsoft business premium is dé standaard, maar indien nodig kan het natuurlijk ook anders.

bij het service en security pakket heb je de keuze uit 3 verschillende niveaus: fundamental, core en enhanced

jouw routekaart naar it-succes

 FASE 1 


analyse van de infrastructuur

In de eerste fase voeren we een grondig gesprek om de behoeften en verbeterpunten binnen de organisatie te identificeren. Hierbij analyseren we jouw IT-infrastructuur met een focus op wendbaarheid, schaalbaarheid en veiligheid. Ons doel is het pinpointen van optimalisatiemogelijkheden.

 FASE 2 

rapport en routekaart

In de tweede fase presenteren we een gedetailleerd rapport. Dit rapport biedt inzicht in de huidige IT-situatie, bevat advies en omvat een stapsgewijze routekaart. Deze routekaart geeft helder weer hoe we te werk zullen gaan om jouw IT-omgeving te verbeteren.

 FASE 3 

migratie en digitale transformatie

In de derde fase begeleiden we je bij de migratie, waarbij we niet alleen alle data verplaatsen naar jouw flexibele digitale omgeving, maar ook direct geavanceerde beveiligingsmaatregelen toepassen. Hiermee garanderen we een veilige en soepele overgang naar een geoptimaliseerde IT-omgeving.

onze inzet als jouw it-partner

work team high fiving each other

Waarom kiezen voor de IT-service van CloudCom? Omdat wij erkennen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft en daarom op maat gemaakte oplossingen biedt.

Onze toegewijde IT-helpdesk staat te allen tijde paraat om doeltreffende en snelle oplossingen aan te bieden, zodat downtime tot een minimum wordt beperkt. Bij ons geen onvoorspelbare kosten, maar heldere en transparante tarieven. Onze flexibele IT-omgeving is ontworpen om naadloos mee te groeien met de ontwikkeling van jouw organisatie.

Bovendien heb je zelf de regie over de mate van ondersteuning die jouw organisatie nodig heeft, waardoor je een oplossing krijgt die perfect aansluit op de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

bottom of page