top of page
Chart analysis and person writing on it with a pen

DE SLEUTEL TOT JOUW SUCCES IN DE DIGITALE WERELD

CloudCom is jouw betrouwbare gids in de digitale reis. Wij bieden een toonaangevend platform voor innovatieve cloudoplossingen en diensten. Onze missie is simpel: we helpen organisaties bloeien in het digitale tijdperk met op maat gemaakte adviezen.

ONZE AANPAK

icon of a loop

 it-analyse 

We duiken samen in de wereld van jouw IT-infrastructuur. We onderzoeken de zwakke punten maar ook de sterke punten die van invloed kunnen zijn op jouw toekomstige zakelijke uitdagingen. Onze CloudCom kompassen wijzen naar wendbaarheid, schaalbaarheid, veiligheid en mobiliteit

icon of a cogwheel

 rapport 

Vanuit jouw huidige situatie staan we klaar met advies en een realistische routekaart voor de optimale reis die je met CloudCom binnen de IT-wereld kunt maken. Deze routekaart belicht in detail hoe we stap voor stap te werk zullen gaan en biedt inzicht in de benodigde investering. 

icon of a spaceship

 let's go 

We gaan bij CloudCom verder dan alleen het aanbieden van oplossingen; we nemen je mee op een reis doorheen jouw digitale transformatie. We stellen een migratieplan op, zodat de overgang naar een geavanceerde digitale omgeving op een soepele en doordachte manier verloopt.

Ontdek het brede scale aan CloudCom oplossingen en services, variërend van flexibele IaaS tot SaaS. Onze services omvatten ook geavanceerde databeheer- en analyse-opties, betrouwbare opslagmogelijkheden en cutting-edge beveiligingsoplossingen. Met CloudCom haal je een complete suite van betrouwbare, gebruiksvriendelijke tools in huis, ontworpen om je bedrijf te ondersteunen in de moderne digitale omgeving.

JOUW ALL-IN-ONE
DIGITALE OPLOSSING

ONZE SERVICES

icon of a cloud with arrow

Storage

Private en redundant cloud

Frequente beveiligde back-ups

De vrijheid om van overal te werken

icon of a lock

security

Geavanceerde EDR-systemen

Beveiligde aanmeldingsprocedure

Monitoring van connected devices

icon of two puzzle pieces

eco-systeem

Software oplossingen

Alles voor jouw digitale omgeving

Consulting; jurdisch, iso-norm, ...

icon of a servicedesk employee

Service desk

Professionele begeleiding

Ook voor en na de klassieke werkuren

Jouw persoonlijke IT-manager

icon of a computer running an analysis

Backoffice

Gebruikers beheren/wijzigen 

Voorraad/licenties raadplegen

Hardware en wosa's aanvragen

icon of a graduation hat

Trainingen

Microsoft 365 basics

Cyber security awareness training 

IT voor niet IT-ers

workpeople having fun.jpg

WAAROM CLOUDCOM?

Wij geven je de vleugels om je bedrijf te laten vliegen in de digitale wereld. Bij CloudCom ben je niet zomaar een klant; je bent een partner in innovatie. We bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw behoeften en groeipotentieel. Onze focus ligt op wendbaarheid, schaalbaarheid, veiligheid en kostenefficiëntie, waardoor je klaar bent voor de toekomst. Bij CloudCom gaan we voor meer dan technologie, we gaan voor jouw succesverhaal.

bottom of page