top of page
Graph

de IT-partner voor
jouw groei

Transparantie en kostenefficiëntie

Ben je het beu om te werken met een uurtje-factuurtje benadering zonder duidelijkheid over je benodigdheden? Ons model is niet alleen kostenefficiënt en transparant, maar Cloudcom hanteert ook een correcte pay-as-you-go aanpak. Hierdoor heb je volledige inzage in en controle over je uitgaven, zonder de frustratie van onduidelijkheid over waar je geld precies naartoe gaat.

schaalbare en flexibele omgeving

Heb je geen idee waar je moet beginnen om jouw processen te optimaliseren? Weet je niet welke IT-oplossing momenteel de beste keuze is voor jouw bedrijf? Met onze aanpak bieden we niet alleen directe oplossingen, maar ook een duurzame IT-infrastructuur die naadloos evolueert met de groei en ontwikkeling van jouw onderneming.

data security is

onze troef

We begrijpen dat het delen van gevoelige informatie met een IT-partner voor veel KMO's een heikel punt is. Onze toewijding aan veiligheid wordt bevestigd door onze eigen lead auditor, en een ISO 27001 - certificaat, hiermee tonen we niet alleen onze inzet voor gegevensbeveiliging, maar bieden we ook een meetbare garantie voor een hoog security niveau. 

it-services om op verder te bouwen

icon of a cloud with arrow

flexibel en

veilig databeheer

Heb je behoefte aan regelmatige, veilige back-ups? Droom je van de vrijheid om overal te werken?

icon of a lock

Optimale

systeembeveiliging

Nood aan optimale bescherming, en een veilige aanmeldingsprocedure? Of monitoring van al je apparaten?

icon of two puzzle pieces

complete bedrijfsoplossingen

Verlang je naar een one-stop-shop voor al je beschrijfsbehoeften met één aanspreekpunt voor alles?

icon of a servicedesk employee

uitmuntende

helpdesk

Op zoek naar een professionele

helpdesk, ook voor en na de klassieke werkuren?

icon of a computer running an analysis

jouw persoonlijke

backoffice

Wil je eenvoudig gebruikers beheren en wijzigen? Behoefte aan een overzicht van voorraad en licenties?

icon of a graduation hat

Trainingen

op maat

Interesse in Microsoft 365 basics trainingen? Op zoek naar een boost in cyberveiligheidsbewustzijn?

Wil je een alles-in-één oplossing die jouw bedrijf daadwerkelijk vooruit helpt? Ben je op zoek naar een partner die alles biedt waar jij behoefte aan hebt? Ontdek het uitgebreide scala aan CloudCom oplossingen en services. Of je organisatie nu nood heeft aan flexibele IaaS of SaaS-oplossingen, bij ons vind je het allemaal.

 

We leveren geavanceerd databeheer, krachtige analyse-opties, betrouwbare opslagmogelijkheden en cutting-edge beveiligingsoplossingen. Met CloudCom haal je een complete suite van betrouwbare en gebruiksvriendelijke tools in huis, speciaal ontworpen om jouw bedrijf te ondersteunen in de moderne digitale omgeving.

alles-in-één
it-partner

de aanpak van onze it-service

icon of a loop
 it-analyse 

We duiken samen in de wereld van jouw IT-infrastructuur. We onderzoeken de zwakke punten maar ook de sterke punten die van invloed kunnen zijn op jouw toekomstige zakelijke uitdagingen. Onze CloudCom kompassen wijzen naar wendbaarheid, schaalbaarheid, veiligheid en mobiliteit

icon of a cogwheel
 rapport 

Vanuit jouw huidige situatie staan we klaar met advies en een realistische routekaart voor de optimale reis die je met CloudCom binnen de IT-wereld kunt maken. Deze routekaart belicht in detail hoe we stap voor stap te werk zullen gaan en biedt inzicht in de benodigde investering. 

icon of a spaceship
 let's go 

We gaan bij CloudCom verder dan alleen het aanbieden van oplossingen; we nemen je mee op een reis doorheen jouw digitale transformatie. We stellen een migratieplan op, zodat de overgang naar een geavanceerde digitale omgeving op een soepele en doordachte manier verloopt.

workpeople having fun.jpg

WAAROM CLOUDCOM als jouw it-partner?

Waarom zou je kiezen voor de IT service bij CloudCom? Omdat wij begrijpen dat jouw bedrijf unieke behoeften heeft en we op maat gemaakte oplossingen bieden. We staan voor je klaar met een IT-helpdesk die niet beperkt is tot de klassieke werkuren. Bij ons geen onvoorspelbare kosten, maar transparante en heldere tarieven. Onze IT-omgeving is ontworpen om moeiteloos mee te schalen met de groei van jouw organisatie, zodat je nooit te veel betaalt voor ongebruikte capaciteit. We streven naar ontzorging, zodat jij je volledig kunt richten op je kerntaken terwijl wij de IT-zaken voor onze rekening nemen.

bottom of page