top of page
biometric-fingerprint-digital-scan-technology-scanning-identification-digital-security-pri

geavanceerde cybersecurity

Loop je nog steeds met de vraag rond of je gegevens wel écht veilig zijn? In een wereld die steeds meer gedigitaliseerd en verbonden is, is het waarborgen van de veiligheid van gegevens en systemen van cruciaal belang. Ontdek hoe wij toonaangevende technologieën en innovatieve benaderingen integreren om een robuuste beveiligde infrastructuur te creëren.

 

Of het nu gaat om geavanceerde firewalls, beveiligde aanmeldingsprocedures, bescherming tegen malware, ... wij streven ernaar om jouw digitale wereld zo veilig mogelijk te maken.

 certified lead 
auditor ISO/IEC:27001 

 certified ISMS 
ISO/IEC:27001 

 Certified Data   Protection Officer 

cybercrimenelen zijn ook ondernemers

Heb je slechts één beveiligingsmaatregel? Denk je dat cybercriminelen jouw bedrijf overslaan? Helaas blijven veel KMO's nog steeds in de veronderstelling dat ze geen doelwit vormen voor hackers.

 

De omvang van je bedrijf doet er echter niet toe voor cybercriminelen; het draait om de kwetsbaarheid van je systemen.

 

Je moet hackers zien als ondernemers. Als het voor hen eenvoudig is om jouw systemen binnen te dringen en ze daar veel voor terugkrijgen, zullen ze zonder aarzelen hun volgende stappen zetten. Aan de andere kant, als het moeilijk is en de beloning te klein in verhouding staat, is de kans veel kleiner dat ze zich op jouw bedrijf zullen richten.

Abstract Shapes

cybersecurity is onze troef

real-time monitoring

Heb je een aanzienlijke hoeveelheid hardware waarop het beheer lastig is? Bij ons begrijpen we deze uitdaging en maken we gebruik van geavanceerde monitoringssystemen om je hardware in real-time te observeren.

eenvoudig aanmelden

Weg met "wachtwoord vergeten" knoppen! Wij maken gebruik van we een wachtwoordloze aanpak met Yubikeys en MFA, voor moeiteloos, veilig en snel inloggen zonder ingewikkelde wachtwoorden.

netwerk beveiliging

Maak je je weleens zorgen over online beveiliging? Ons team beschermt jouw netwerk met geavanceerde firewalls, beveiligingsaudits, versleuteling en regelmatige updates, proactief tegen nieuwe risico's.

EDR-systemen

Twijfels over je Endpoint-detection (EDR) systeem? Bij ons is je beveiliging gegarandeerd met geavanceerde tools. Onze experts zorgen voor continue monitoring, snelle respons en regelmatige updates.

cybersecurity team

Ons cyber security team biedt krachtige digitale bescherming. Met diepgaande expertise bieden we proactieve beveiligingsoplossingen, van bedreigingsdetectie tot geavanceerde maatregelen en deskundig advies.

awareness training

Met praktische kennis maken we gebruikers bewust van potentiële bedreigingen. Investeer in bewustwording en maak je team een essentieel onderdeel van de cyberverdediging.

bottom of page