top of page

geavanceerde 
cybersecurity

Loop je nog steeds met de vraag rond of je gegevens wel écht veilig zijn? In een wereld die steeds meer gedigitaliseerd en verbonden is, is het waarborgen van de veiligheid van gegevens en systemen van cruciaal belang. Ontdek hoe wij toonaangevende technologieën en innovatieve benaderingen integreren om een robuuste beveiligde infrastructuur te creëren. Of het nu gaat om geavanceerde firewalls, beveiligde aanmeldingsprocedures, bescherming tegen malware, ... wij streven ernaar om jouw digitale wereld zo veilig mogelijk te maken.

neem jij cybersecurity serieus?

Heb je slechts één beveiligingsmaatregel? Denk je dat cybercriminelen jouw bedrijf overslaan? Het is tijd voor actie, cybersecurity is essentieel voor KMO's. CloudCom kan helpen met geavanceerde beveiligingsoplossingen en expertise want cyberaanvallen kunnen ernstige schade aanrichten aan je bedrijf. Grootte maakt niet uit voor cybercriminelen; het gaat om de kwetsbaarheid van je systemen. Samen met ons cybersecurityteam kunnen we een effectief beveiligingsbeleid opstellen en implementeren, om jouw KMO te beschermen en een veilige digitale toekomst te garanderen

cybersecurity begint met bewustzijn

credit card being hooked by a fishing line

Vrees je die ene ongewenste klik die je klamme handen bezorgd? Cybercriminelen blijven altijd proberen, en in jouw bedrijf kan één onopzettelijke klik al voldoende zijn om hen toegang te geven tot gevoelige informatie. Het vergroten van het bewustzijn binnen de organisatie is cruciaal om deze angsten te verminderen en je bedrijf veilig te houden. In onze onboarding voorzien we specifieke trainingen om deze risico's tot een minimum te beperken. We leren medewerkers proactief potentieel gevaarlijke situaties herkennen en de juiste stappen te ondernemen. Een goed geïnformeerde medewerker vormt een waardevolle eerste verdedigingslinie tegen cyberdreigingen en speelt een essentiële rol bij het waarborgen van een veilige digitale werkomgeving.

jouw cybersecurity is onze prioriteit

real-time
monitoring

Heb je een uitgebreide verzameling hardware waar je moeite mee hebt om continu toezicht op te houden, of heb je onvoldoende kennis ervan? Wij begrijpen de complexiteit en het belang van een goed functionerend systeem in de digitale bedrijfsvoering. 

Daarom maken wij gebruik van geavanceerde monitoringssystemen die in staat zijn om je hardware in real-time te observeren.

eenvoudig en veilig
aanmelden

Beu van wachtwoorden op te schrijven in een notitieboekje, het klikken op de "wachtwoord vergeten" knop, of je zorgen maken over hoe veilig de wachtwoordmanager is in je browser? Bij Cloudcom hanteren we een wachtwoordloze aanpak, waarbij we YubiKeys en MFA implementeren afhankelijk van jouw voorkeuren. Dit maakt inloggen moeiteloos, veilig en snel, zonder de noodzaak van ingewikkelde wachtwoorden.

netwerk
beveiliging

Ben je wel eens in een situatie geweest waarin je je zorgen maakte over de beveiliging van je online activiteiten of bedrijfsnetwerk? Bij ons is jouw netwerk beschermd dankzij de implementatie van geavanceerde firewalls, beveiligingsaudits, 

versleutelingstechnologieën, en frequente updates. Dit alles wordt ondersteund door ons team van experts, dat voortdurend nieuwe risico's monitort en hier proactief op reageert.

iso 27001 gecertificeerd

dnv logo certificate

Blijf je nog afvragen hoe serieus CloudCom je cybersecurity neemt? We begrijpen dat jouw gegevens aan een IT-partner toevertrouwen een grote stap is. Maar laat ons je gerust stellen, bij CloudCom staat cybersecurity hoog in het vaandel, en dat blijkt uit ons ISO 27001-certificaat. Dit certificaat is meer dan alleen een stempel; het symboliseert onze inzet om de hoogste standaarden op het gebied van informatiebeveiliging te handhaven. Met deze certificering bevestigen we dat we de juiste procedures, technologieën en maatregelen hebben geïmplementeerd om jouw gegevens te beschermen. Jouw online veiligheid is onze topprioriteit!

bottom of page