top of page

NAADLOZE IT-INTEGRATIE VOOR JOUW GROEI

Gedecoreerd zitruimte aan het inkomruimte van CloudCom.

Bij CloudCom streven we naar een naadloze integratie van IT-diensten in de bedrijfsvoering van onze klanten, met een focus op innovatieve oplossingen jouw groei en succes ondersteunen. Dit doen we door het ontzorgen en op maat bedienen van klanten, waarbij klanttevredenheid centraal staat door een persoonlijke aanpak met een vast aanspreekpunt. 

THE CLOUDCOM OFFICE

icon of an eye

 vision 

Een toonaangevende leverancier worden voor IT-oplossingen en diensten. Transformeren van de manier waarop bedrijven werken en hun potentieel realiseren door middel van innovatieve cloudtechnologieën.

icon of a bullseye

 mission 

Leveren van hoogwaardige, schaalbare en veilige cloudoplossingen die voldoen aan de behoeften van klanten. Bieden van uitstekende klantenservice en het opbouwen van langdurige partnerschappen.

icon of a diamond

 value 

Innovatie: streven naar nieuwe ideeën en toekomstgerichte technologieën.

Betrouwbaarheid: waarborgen van betrouwbare en veilige cloudservices. Klantgerichtheid: behoeften en doelen begrijpen van onze klanten.

Een foto van de 2 bestuurders van CloudCom aan de voorkant van het gebouw.

In 2006 is CloudCom opgericht door het samenvoegen van de zakelijke en technologische expertise van Jeroen en Christophe. Sindsdien heeft er een aanzienlijke transformatie plaatsgevonden. Wat aanvankelijk begon als een hardwarepartner voor particulieren en kleine bedrijven, groeide uit tot een specialisatie in zakelijke dienstverlening. We richten ons nu op zakelijke klanten en bieden een breed scala aan diensten, waaronder IT-infrastructuur, beveiliging, connectiviteit, consulting en vooral hybride cloudoplossingen.

FOTO: JEROEN DE BLOCK EN CHRISTOPHE DUCHAINE

vector image of windturbines

samen op weg naar een duurzame toekomst

Bij Cloudcom zijn we niet alleen gepassioneerd door technologie, maar ook door duurzaamheid en het milieu. We geloven sterk in het opbouwen van een evenwichtig ecosysteem waarin technologische vooruitgang hand in hand gaat met milieubewuste keuzes. Onze inzet voor duurzaamheid vertaalt zich in concrete acties. We streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren door gebruik te maken van energie-efficiënte systemen en groene technologieën. Daarnaast moedigen we onze partners en klanten aan om dezelfde duurzame weg te bewandelen. Met Cloudcom kies je niet alleen voor geavanceerde IT-oplossingen, maar ook voor een partner die zich inzet voor een groenere toekomst. We geloven dat kleine veranderingen een grote impact kunnen hebben, en we zijn vastbesloten om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Samen kunnen we een verschil maken.

bottom of page