top of page
entrace_CloudCom

klantgerichte
it-service

Bij CloudCom is onze missie om het succes van onze klanten te faciliteren door innovatieve, op maat gemaakte IT services te bieden.

 

We streven naar groeiondersteuning en willen dat onze klanten zich kunnen richten op hun kernactiviteiten en bloei van hun bedrijf. Zodat organisaties moeiteloos kunnen profiteren van IT, met een begrijpende partner aan hun zijde.

 

We willen de standaard zetten voor flexibele, schaalbare en klantgerichte IT services, en waarde toevoegen aan elk bedrijf waarmee we samenwerken.

onze cloudcom visie, missie en waarden

icon of an eye
 visie 

Toonaangevend worden als IT-services leverancier, en bedrijven transformeren met innovatieve cloudtechnologieën om hun potentieel te ontsluiten.

icon of a bullseye
 missie 

Leveren van hoogwaardige en veilige cloudoplossingen, streven naar een uitmuntende service en opbouwen van duurzame partnerschappen.

icon of a diamond
 waarden 

In alles wat we doen, omarmen we innovatie, betrouwbaarheid en klantgerichtheid als de kernwaarden en als onze belofte aan klanten.

In 2006 hebben we CloudCom opgericht door de zakelijke en technologische expertise van Jeroen en Christophe te bundelen. 

Van oorsprong een IT-partner voor particulieren en kleine bedrijven, zijn we uitgegroeid tot een gespecialiseerde dienstverlener voor het bedrijfsleven. Hierdoor hebben we ons dienstenaanbod uitgebreid om aan de groeiende behoeften van bedrijven te voldoen.

De evolutie van CloudCom weerspiegelt niet alleen onze flexibiliteit om mee te groeien met steeds veranderende IT-landschappen, maar ook onze toewijding aan hoogwaardige oplossingen die naadloos aansluiten op de zakelijke eisen van onze klanten. Onze reis heeft ons gevormd tot een betrouwbare partner die bedrijven helpt te gedijen in de complexe digitale wereld van vandaag.

jeroen en christophe in zetels.jpg

wie is
cloudcom

samen naar een duurzame toekomst

Op zoek naar een IT-partner die duurzaamheid hoog op de agenda heeft staan? Bij CloudCom geloven we sterk in technologische vooruitgang met een sterke focus op milieubewustzijn. We streven naar een evenwichtig ecosysteem waar technologie hand in hand gaat met verantwoorde keuzes voor onze planeet.

 

Onze inzet voor duurzaamheid blijkt uit concrete acties, zoals het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk door gebruik te maken van energie-efficiënte systemen en groene technologieën. We moedigen niet alleen onze partners en klanten aan, maar inspireren hen ook om dezelfde duurzame route te bewandelen. Bij CloudCom kies je niet alleen voor geavanceerde IT-oplossingen, maar ook voor een partner die actief bijdraagt aan een groenere toekomst. Wij geloven sterk in de kracht van kleine veranderingen en zijn vastbesloten om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Samen maken we het verschil.

bottom of page