top of page

klantgerichte
it-services

Bij CloudCom is onze missie om het succes van onze klanten te faciliteren door innovatieve, op maat gemaakte IT services te bieden.

 

We streven naar groeiondersteuning en willen dat onze klanten zich kunnen richten op hun kernactiviteiten en bloei van hun bedrijf. Zodat organisaties moeiteloos kunnen profiteren van IT, met een begrijpende partner aan hun zijde.

 

We willen de standaard zetten voor flexibele, schaalbare en klantgerichte IT services, en waarde toevoegen aan elk bedrijf waarmee we samenwerken.

entrace_CloudCom

visie, missie en waarden

visie 

Toonaangevend worden als IT-services leverancier, en bedrijven transformeren met innovatieve cloudtechnologieën om hun potentieel te ontsluiten.

missie 

Leveren van hoogwaardige en veilige cloudoplossingen, streven naar een uitmuntende service en opbouwen van duurzame partnerschappen.

waarden 

In alles wat we doen, omarmen we innovatie, betrouwbaarheid en klantgerichtheid als de kernwaarden en als onze belofte aan klanten.

wie is cloudcom

zaakvoerder Jeroen en Christophe in de inkom van CloudCom

In 2006 hebben we CloudCom opgericht door de zakelijke en technologische expertise van Jeroen en Christophe te bundelen. 

Van oorsprong een IT-partner voor particulieren en kleine bedrijven, zijn we uitgegroeid tot een gespecialiseerde dienstverlener voor het bedrijfsleven. Hierdoor hebben we ons dienstenaanbod uitgebreid om aan de groeiende behoeften van bedrijven te voldoen.

De evolutie van CloudCom weerspiegelt niet alleen onze flexibiliteit om mee te groeien met steeds veranderende IT-landschappen, maar ook onze toewijding aan hoogwaardige oplossingen die naadloos aansluiten op de zakelijke eisen van onze klanten. Onze reis heeft ons gevormd tot een betrouwbare partner die bedrijven helpt te gedijen in de complexe digitale wereld van vandaag.

samen naar een duurzame toekomst

energie-efficiëntie

Onze datacenters zijn gericht op energie-efficiëntie, wat resulteert in een duurzamere werking en verminderd energieverbruik. Dit bevordert een milieubewuste aanpak binnen onze infrastructuur.

de zon als bron

We streven naar een groenere toekomst met zonnepanelen op ons kantoor. Deze duurzame energiebron vermindert onze ecologische voetafdruk en draagt bij aan een schonere omgeving.

milieuvriendelijk reizen

Laadpalen en voertuigen waren de volgende stap naar duurzaamheid. Onze zonnepanelen maakten het mogelijk om het CloudCom-team op een milieuvriendelijke manier te laten reizen.

bottom of page