top of page

onze
it-oplossingen

Ontdek onze uitgebreide suite aan oplossingen die zijn ontworpen om de uitdagingen van de moderne bedrijfsomgeving aan te pakken.

 

Onze cybersecurity-maatregelen bieden robuuste bescherming tegen evoluerende bedreigingen, terwijl onze geavanceerde cloudoplossingen flexibiliteit en schaalbaarheid garanderen. De servicedesk, met een optionele wachtdienst, staat altijd paraat om onmiddellijke ondersteuning te bieden.

Ons ecosysteem stroomlijnt het beheer van IT-middelen, terwijl flexibele opties voor hardware - of het nu gaat om kopen, leasen of huren - tegemoetkomen aan diverse behoeften. Bovendien bieden wij op maat gemaakte trainingen om de competenties van jouw team te versterken.

 

Kortom, wij zijn jouw complete partner voor een veilige, efficiënte en toekomstbestendige IT-omgeving.

Technology

geavanceerde cybersecurity

Implementatie van krachtige tools
voor robuuste cybersecurity.

flexibele infrastructuur

Aanpasbare infrastructuur die aan jouw veranderende behoeften voldoet.

transparante
kosten

Dankzij onze vaste kostenstructuur
sta je nooit voor verrassingen.

reactieve ondersteuning

Snelle ondersteuning om operationele downtime te minimaliseren.​

ecosysteem van deskundigen

Een breed scala aan deskundigen binnen het ecosysteem.

beheer bedrijfsmiddelen

Overzicht en beheer van alle
hardware, users en licenties.

ecosysteem van deskundigen

meeting room with tv setup

Bij CloudCom erkennen we de complexiteit van de IT-wereld en fungeren we als verbindende schakel tussen klanten en ons uitgebreide netwerk van IT-specialisten via het Bizqit-platform.

Dit platform staat centraal in onze strategie voor naadloze integratie van diverse IT-services, variërend van gespecialiseerd GDPR-advies tot op maat gemaakte bedrijfssoftware. Deze benadering transformeert ons tot een proactieve partner met een flexibel, schaalbaar en toekomstbestendig aanbod.

In samenwerking met Bizqit bieden we klanten toegang tot diverse expertisegebieden onder één dak, klaar om hun onderneming naar een hoger niveau te tillen.

bottom of page