top of page

het verhaal
van jan maes

foto van maxime heinderson bij jan maes

Generatie na generatie belichaamt juwelier Jan Maes vakmanschap, toewijding en een persoonlijke benadering in de wereld van juwelen en uurwerken.

 

Ontstaan als een bescheiden atelier in Willebroek onder leiding van overgrootvader Jan Maes, heeft het bedrijf zich uitgebreid naar meerdere vestigingen, elk voortgezet door een nieuwe generatie binnen de familie.

 

Jan Maes, gestart als uurwerkmaker gespecialiseerd in herstellingen, koestert de missie om als juwelier aanwezig te zijn bij elke belangrijke familiegebeurtenis.

 

Deze traditie wordt voortgezet in Wijnegem shop eat enjoy, Waasland shopping in Sint-Niklaas, en in de Kapellestraat in Oostende.

"Bij onze vorige IT-partner moesten we extra betalen telkens we om hulp vroegen. Dankzij CloudCom's vaste prijsmodel is dat verleden tijd."

maxime heinderson
Allround manager, jan maes

etalage van jan maes in wijnegem

noden en uitdagingen

Ondanks onze langdurige samenwerking met een IT-partner, stonden we voor uitdagingen met een verouderd systeem dat voor de jongere generatie moeilijk te begrijpen was. Overmatig gebruik van sneltoetsen, een niet-intuïtieve interface, een verouderde website en versleten servers waren voor ons de aanleidingen om naar een modernere oplossing over te stappen.

aanpak

en oplossing

Na ons initiële contact kozen wij voor CloudCom als onze nieuwe IT-partner vanwege hun eigentijdse benadering en transparante prijsstructuur. De soepele migratie naar de cloud, begeleid door het toegewijde migratieteam en de vervanging van hardware, hebben gezamenlijk bijgedragen aan een moderne bedrijfsvoering. Het vlotte contact met de servicedesk en de uitgebreide ontzorging maken de samenwerking met CloudCom moeiteloos en waardevol. Heldere feedback en doelgerichte oplossingen zijn cruciaal voor het succes van deze nieuwe fase in onze IT-ontwikkeling, waarbij niet alleen onze IT is gemoderniseerd, maar ook een solide basis is gelegd voor verdere groei en innovatie.

resultaten 

en voordelen

  • geoptimaliseerde werkomgeving na de overstap naar de cloud

  • directe toegang tot een persoonlijke servicedesk

  • verbeterde probleemoplossingssnelheid

  • geslaagde integratie van traditie met hedendaagse technologie

  • naadloze samenwerking door vlot contact met de servicedesk

  • ontzorging door CloudCom als single point of contact (SPOC)

  • duidelijke feedback en doelgerichte oplossingen

bottom of page