top of page

CloudCom's groene visie: investeren in duurzaamheid voor een groenere IT-wereld


cloudcom employees in front of tesla garage


Bij CloudCom streven we er voortdurend naar om niet alleen technologische excellentie te bereiken, maar ook onze verantwoordelijkheid te nemen voor een duurzame toekomst. Daarom hebben we recentelijk geïnvesteerd in baanbrekende initiatieven om onze ecologische voetafdruk te verminderen en een groenere IT-wereld te bevorderen.


Elektrische mobiliteit: een revolutie op wielen

Bij CloudCom geloven we dat elke stap telt, en daarom hebben we geïnvesteerd in een vloot van elektronische auto's voor het woon-werkverkeer van onze medewerkers. Door de overstap naar elektrische voertuigen verminderen we niet alleen onze koolstofemissies, maar promoten we ook duurzame mobiliteit binnen ons team. Deze elektronische auto's worden niet alleen opgeladen via conventionele bronnen, maar ook met behulp van duurzame energiebronnen, waardoor we de impact op het milieu minimaliseren.


Groene energie voor elektrische voertuigen: onze laadpalen, onze trots

Om elektrisch rijden te stimuleren, hebben we laadpalen geïnstalleerd op ons kantoor. Wat deze laadpalen onderscheidt, is dat ze worden aangedreven door zonne-energie.


CloudCom's Impact op de IT-Gemeenschap

Onze investeringen in laadpalen en elektronische auto's zijn niet alleen een interne verandering; het is een oproep tot actie voor de bredere IT-gemeenschap. Wij geloven dat technologie kan bloeien, terwijl het ook een positieve impact heeft op het milieu. Door dit voorbeeld te volgen, hopen we andere bedrijven te inspireren om actief bij te dragen aan groene praktijken en de transitie naar een duurzamere wereld.


Bij CloudCom zetten we de standaard voor duurzaamheid in de IT-industrie. Onze investeringen in elektrische mobiliteit tonen aan dat innovatie en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Samen bouwen we aan een groenere toekomst voor de IT-wereld en daarbuiten.

Komentarze


bottom of page