top of page
Achtergrond.png
Officiële Yubico Reseller
Hallo Yubikey, vaarwel account hacks

CloudCom is officiële reseller van Yubico. Wij adviseren en bezorgen onze klanten informatie over elke Yubikey en welke sleutel best past bij hen. Bij het maken van een keuze zorgen wij voor een vlotte levering. 

yubikey-fips-yh.png

Waarom voor Yubico kiezen? Yubico staat met hun verschillende YubiKey modellen in voor een moderne 2 factor authenticatie die gemakkelijk, snel en betrouwbaar zijn.

 

Het gebruik van Yubikey is een kostefficiënte manier van beveiliging op niveau van de individuele gebruiker, aangepast aan verschillende organisaties en behoeftes: er zijn Yubikeys op maat van bedrijven, ontwikkelaars, scholen en particulieren.

Soorten
YubiKey-4-grouped-300x240.png

1

2

3

4

61NQad+s0FL.png
YubiHSM-2016.png
yubikey-fips-family.png

1

2

3

4

YubiKey 5 Security Keys

1 - YubiKey 5 NFC

2 - YubiKey 5 Nano

3 - YubiKey 5C

4 - YubiKey 5C Nano

Security Key

YubiHSM 2

FIPS 140 - 2 Validated YubiKeys

1 - YubiKey FIPS

2 - YubiKey Nano FIPS

3 - YubiKey C FIPS

4 - YubiKey C Nano FIPS

De eerste multi-protocol security keys. Bezorgt een sterkte authenticatie dat snel en veilig werkt. 

Maakt gebruik van een dubbel protocolplatform: FIDO U2F en FIDO 2. Werkt met populaire online diensten zoals Microsoft Accounts, Google en Facebook.

Een ultra-draagbare, uiterst beveiligde hardware security module. Blijft in de USB poort en werkt op Windows, Mac en Linux.

YubiKey FIPS security keys zijn voor gereguleerde industrieën die specifiek NIST-gevalideerde sleutels vereisen die voldoen aan de hoogste beveiligingsniveau. 

Wil je meer informatie over Yubikeys? Neem contact op met ons.

bottom of page