Nieuws: Het geheim van een grotere productiviteit: meerdere beeldschermen

Dat de productiviteit van werknemers in een organisatie een grote rol speelt is geen geheim. In veel ondernemingen werken medewerkers met een vaste PC of met een vaste laptop, zonder een extern scherm.

Toch is het investeren in een meerdere beeldschermen de moeite waard. Eén extra scherm levert direct een verhoging van de productiviteit van 20% tot zelfs 45%. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid extra beeldschermen en de grootte van elk scherm. Het werken met een extra scherm of met een groter scherm biedt namelijk een grotere ROI, en dit tot wel 600%. De investeringskost betaalt zichzelf binnen het jaar meerdere keren terug. 

Beter overzicht van geopende programma’s

Het schakelen van Outlook naar Excel, terug naar Outlook en dan terug naar Excel is goed gekend onder computer gebruikers op het werk. Je scherm is maar groot genoeg voor één programma tegelijk, waardoor je constant moet schakelen van het ene naar het andere. In principe, eens gewend, is het niet té frustrerend, maar het is wel enorm tijdrovend. 

Door te werken met verschillende beeldschermen hoef je niet meer te schakelen tussen twee (of meer) programma’s en wordt het maken van fouten onmiddellijk verkleint. Je zal dan bijvoorbeeld op je ene scherm Outlook kunnen openen en Excel op het andere. Op die manier wordt het uitvoeren van acties zoals kopiëren en plakken enorm vergemakkelijkt. 

Eenvoudige opstelling

Het aansluiten van een extern scherm is heel eenvoudig. Zo goed als alle laptops en Pc’s hebben de mogelijkheid om een extra scherm aan te sluiten door het gebruik van een voorziene connectie zoals HDMI. 

Ook het aansluiten van laptops aan een extern scherm is heel eenvoudig. Veel medewerkers kiezen voor een laptop om vanop verschillende locaties aan de slag te kunnen. Alle laptops zijn voorzien om een extern scherm aan te sluiten wat extra flexibiliteit aanbiedt. 


CONTACTEER ADMINISTRATIE
CONTACTEER
SUPPORT
Sitemap
Yubico-Logo-Small.png
YubiKey-5-NFC.png

OFFICIEEL YUBICO RESELLER

Bedrijf

 ©  CloudCom BV         |          Zuidleiestraat 12 - 0b   9880 Aalter          |          BE0883620708    

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon