Nieuws: Gebruik je nog steeds de beste Microsoft licentie in jouw organisatie?

Office 365 werd geïntroduceerd aan de wereld in 2011 en was ontwikkeld om de

bestaande online diensten samen te brengen in een voortdurend up-to-date

cloudplatform. Hierin werden ook Exchange, SharePoint en Skype for Business geïmplementeerd.

Daarna volgde een snelle groei en werden er snel verschillende pakketten ontwikkeld voor verschillende soorten gebruikers. Naast Office 365 voor het werk kwamen er ook pakketten voor thuis en voor onderwijs. De verschillende mogelijkheden zijn snel aan populariteit gewonnen met als resultaat een grotere herkenning van de voordelen van het werk in een cloudoplossing.

Microsoft breidde de verschillende pakketten ondertussen uit en bracht onder andere de Enterprise (E1, E3, E5), Business Essentials en Business Premium pakketten op de markt. Voor iedere onderneming wat. 

Van Office 365 naar Microsoft 365 In april 2020 heeft de rebranding van Office 365 naar Microsoft 365 plaatsgevonden. Microsoft 365 vormt een soort van ‘super pakket’ waarin de bestaande Office 365 diensten aangevuld worden met extra tools en mogelijkheden op vlak van beveiliging, databeheer, enz. 

Een aantal Office 365 pakketten kregen een nieuwe naam, namelijk: -    Office 365 Business werd Microsoft 365 Apps for Business -    Office 365 ProPlus werd Microsoft 365 Apps for Enterprise

-    Office 365 Business Essentials werd Microsoft 365 Business Basic -    Office 365 Business Premium werd Microsoft 365 Business Standard -    Microsoft 365 Business werd Microsoft 365 Business Premium

De Enterprise en onderwijs pakketten zijn hetzelfde gebleven, ook van inhoud.

En voor jouw onderneming?  Iedere organisatie maakt gebruikt van andere applicaties en heeft nood aan andere diensten (denk bijvoorbeeld aan Exchange en SharePoint). 

Door de opkomst van Microsoft 365 en de bijhorende dienstverlening is het mogelijk dat er ondertussen een pakket is dat beter aansluit bij jouw onderneming dan je huidige pakket. Dit kan leiden tot besparing of een meerwaarde voor je onderneming.

Microsoft 365 biedt een mooie basis maar heeft nog aanvulling nodig om een geheel te vormen. CloudCom heeft daarvoor een oplossing ontwikkeld die de Microsoft 365 omgeving aanvult met noodzakelijk diensten zoals een back-up buiten Microsoft, support, Meer dan IT, enz.. 

Wil je de oefening maken van welke Microsoft licentie best past binnen jouw onderneming en welke mogelijkheden er zijn met CloudCom als partner? Lees meer over onze support of neem contact op met ons.


CONTACTEER ADMINISTRATIE
CONTACTEER
SUPPORT
Yubico-Logo-Small.png
YubiKey-5-NFC.png

OFFICIEEL YUBICO RESELLER

Sitemap
Bedrijf

 ©  CloudCom BV         |          Zuidleiestraat 12 - 0b   9880 Aalter          |          

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon