Nieuws: Einde van ‘Skype for Business’ – Wat nu?

Microsoft heeft aangekondigd dat Skype for Business op 31 juli definitief zal stoppen en niet verder ondersteund zal worden. Opgelet! Skype voor particulieren blijft bestaan. Bedrijven die de Skype applicatie gebruiken zullen een alternatief moeten zoeken. Dus wat nu?


Bij CloudCom raden we sterk Microsoft Teams aan. Deze applicatie maakt deel uit van Microsoft 365 en hiermee kan je bellen, chatten en vergaderen zoals in Skype. Teams is echter niet gelimiteerd tot de basis communicatiemiddelen maar kan ook gebruikt worden om onder andere samen te werken in kanalen, koppelingen te maken met andere applicaties en samen te werken aan bestanden met collega’s.


Het leren werken met een nieuwe applicatie is een zaak waar niet iedereen voor staat te springen, en daarom bieden we bij CloudCom een Microsoft 365 opleiding aan met een module waar de focus op Teams ligt. Hiermee verloopt de transitie naar de applicatie vlot en ben je zeker dat iedereen in de organisatie volledig op de hoogte is van de werkwijze en van alle functionaliteiten. Heb je interesse om meer te weten over de opleidingsmodules? Download hier onze CloudCom brochure.


Mag het nog een beetje uitgebreider? Naast Teams biedt Microsoft 365 een tal van mogelijkheden om het samenwerken en beheren van data zo efficiënt mogelijk te benutten. Hierbij denken we bijvoorbeeld aan SharePoint en OneDrive. Microsoft 365 vormt de basis van onze KMO Solution die aangevuld wordt met de ontzorgende diensten van CloudCom om het plaatje compleet te maken. Ben je benieuwd hoe deze oplossing in uw organisatie er zou uitzien? Lees hier meer.


CONTACTEER ADMINISTRATIE
CONTACTEER
SUPPORT
Sitemap
Yubico-Logo-Small.png
YubiKey-5-NFC.png

OFFICIEEL YUBICO RESELLER

Bedrijf

 ©  CloudCom BV         |          Zuidleiestraat 12 - 0b   9880 Aalter          |          BE0883620708    

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon