Nieuws: Dag van de Privacy 2021

Vandaag op 28 januari vieren we de Dag van de Privacy of zoals internationaal gekend Data Protection Day. Uit de naam kan je het al raden, het is een dag dat elk jaar gevierd wordt door even stil te staan bij data beveiliging.


We leven in een digitale tijdperk waarin steeds meer informatie online verwerkt en opgeslagen wordt. Data beveiliging wordt hierdoor steeds complexer.

  • Waar staat mijn data specifiek?

  • Wie heeft er toegang tot mijn data?

  • Wat wordt er met mijn data gedaan?

Met de Dag van de Privacy worden bedrijven en consumenten aangemoedigd om hun databeveiliging even onder de loep te nemen. Op dit moment vieren 47 Europese landen alsook de Verenigde Staten, Canada en Israël deze dag.


Bij CloudCom is databeveiliging een prioriteit. Ons GDPR-dossier is hier een onmisbaar onderdeel waarin duidelijk beschreven staat wat wij met data doen. Ook onze klanten kunnen beroep doen op ons voor hun GDPR-dossier. Alle klanten kregen van ons een actieplan om hun dossier te vervolledigen bij de implementatie van de nieuwe wetgeving. Dit passen we nog steeds toe voor bedrijven die zich aansluiten bij de CloudCom familie.


Is uw databeveiligingsdossier in orde? Doe hier een snelle test!