Alert: April updates van Microsoft nog niet uitgevoerd? Uw computer zou gehackt kunnen worden

Gehackt worden door simpelweg op een link te klikken of een website te openen? Ja het kan, maar dankzij de april updates van Microsoft kan je jezelf beschermen.

Hackers maken gebruik van technieken die gebruikers leiden naar kwaadaardige websites met de bedoeling om volledige toegang te verkrijgen tot een computer. Ook het openen van een malicious bestand zou tot hetzelfde probleem kunnen leiden.


Microsoft heeft de nieuwste updates voor de maand april uitgebracht, wat een oplossing biedt voor verschillende kritieke kwetsbaarheden op Windowssystemen, waaronder de mogelijkheid dat aanvallers uw computer kunnen hacken. De update is beschikbaar voor alle versies van Windows-besturingssystemen.


Hiernaast biedt de update een oplossing voor kwetsbaarheden in onder andere Microsoft Office, Internet Explorer, Microsoft Edge en Adobe Flash Player.


Gebruikers worden aangeraden om zo snel mogelijk de nieuwste updates van Microsoft uit te voeren. Dit om te voorkomen dat hackers controle zouden kunnen verkrijgen van de computers. Ook is het belangrijk om te onthouden om geen verdachte bestanden te openen, en zeker als het van een onbekende persoon afkomstig is.


De nieuwste updates vind je terug onder Instellingen -> Bijwerken en beveiliging -> Naar updates zoeken.


CONTACTEER ADMINISTRATIE
CONTACTEER
SUPPORT
Sitemap
Yubico-Logo-Small.png
YubiKey-5-NFC.png

OFFICIEEL YUBICO RESELLER

Bedrijf

 ©  CloudCom BV         |          Zuidleiestraat 12 - 0b   9880 Aalter          |          BE0883620708    

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon