top of page

infrastructuur voor data security

Bij CloudCom streven we naar niets minder dan het allerbeste als het gaat om het bewaren en beheren van jouw waardevolle gegevens. Daarom hebben we geïnvesteerd in een uiterst robuuste dataopslaginfrastructuur die voldoet aan de hoogste normen van betrouwbaarheid, beveiliging en beschikbaarheid. Onze infrastructuur omvat twee geavanceerde datacenters, elk ontworpen volgens het Tier 3-niveau. Deze datacenters zijn strategisch geplaatst en onderling verbonden om maximale betrouwbaarheid te waarborgen.

data security, een sterke basis

redundantie

Onze datacenters werken naadloos samen door middel van constante, gegevensoverdrachten. Hierdoor wordt elke wijziging, update of toevoeging aan jouw gegevens onmiddellijk gerepliceerd naar andere nodes. Deze continue synchronisatie garandeert niet alleen de hoogste beschikbaarheid, maar zorgt ook voor optimale gegevensintegriteit en redundantie.

tier 3 certificering

Onze datacenters zijn gecertificeerd op het Tier 3-niveau, wat de hoogste standaard in de industrie vertegenwoordigt. Dit garandeert redundante componenten voor essentiële systemen, zoals stroom, koeling, netwerken en beveiliging, om jouw gegevens altijd toegankelijk te houden en te beschermen tegen geplande onderhoudsstoringen zonder dataverlies of downtime.

jouw data, onze zorg

Bij CloudCom begrijpen we de kritieke aard van jouw gegevens voor jouw bedrijf. Daarom hebben we geïnvesteerd in een topklasse infrastructuur die ervoor zorgt dat jouw gegevens veilig zijn, ongeacht de omstandigheden. Met onze geavanceerde dataopslaginfrastructuur kun je met vertrouwen vooruit, wetende dat je gegevens in de meest betrouwbare handen zijn.

jouw gegevens, in veilige handen

Bij CloudCom stellen we jouw data veilig als hoogste prioriteit. We voldoen aan de strengste privacy- en compliance-eisen. Onze systemen zijn ontworpen met strikte toegangscontroles en geavanceerde encryptie, waardoor je data te allen tijde beschermd is. We zorgen dat we aan alle relevante wetten voldoen. We geloven in transparantie en zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden. Kies CloudCom voor een betrouwbare partner in dataopslag, waar privacy en compliance centraal staan. Met ons kun je met vertrouwen werken aan de groei van je onderneming, wetende dat je data in goede handen zijn.

bottom of page